Întocmim certificate energetice, studii de performanta energetica (pentru autorizatie construire), audit energetic pentru cladiri de locuit individuale, apartamente, cladiri de birouri, spatii comerciale, restaurante, scoli, gradinite, hoteluri, etc.

De asemenea te putem ajuta sa iti optimizezi cladirea din punct de vedere energetic astfel incat sa ai cheltuieli la intretinere cat mai mici.
Pretul acestora porneste de la 200 lei.

Echipa noastra de profesionisti va va intocmi certificatul energetic cat mai bine posibil si rapid (24/48 ore.)

De ce ai nevoie de un certificat energetic?
Conform Legii 372/2005 actualizata este obligatoriu detinerea unui certificat energetic pentru clădirile sau unităţile de clădire care se vând, se închiriază, sau la finalizarea lucrarilor pentru receptia cladirii. Investitorul/proprietarul/administratorul este obligat să pună la dispoziţia potenţialului cumpărător sau chiriaş, după caz, anterior perfectării contractului, o copie de pe certificat, astfel încât acesta să ia cunoştinţă despre performanţa energetică a clădirii/unităţii de clădire pe care urmează să o cumpere/închirieze, după caz.

Ce este Certificatul Energetic?

Certificatul Energetic prezinta sistematizat şi unitar principalele caracteristici ale construcţiei şi instalaţiilor aferente acesteia rezultate din analiza termoenergetică.

Certificatul Energetic cuprinde recomandări de reducere a consumurilor de energie ale clădirii, cu estimarea economiei de energie prin realizarea măsurilor de creştere a performanţei energetice a clădirii, inclusiv precizări de unde se pot obţine informaţii mai detaliate, precum: rentabilitatea recomandărilor formulate, procedura care trebuie urmată pentru punerea în practică a recomandărilor, stimulente financiare sau de altă natură şi posibilităţi de finanţare.

Cine elibereaza Certificatul Energetic?

Certificatul se elaborează şi se eliberează de către auditorul energetic pentru clădiri, la solicitarea investitorului/ proprietarului/administratorului clădirii/unităţii de clădire şi este valabil 10 ani de la data eliberării înscrisă în certificat, cu excepţia situaţiei în care, pentru clădirea/unitatea de clădire la care există certificat în valabilitate, se efectuează lucrări de renovare majoră care modifică consumurile energetice ale acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *